facebook google-plus linkedin play-large twitter

Forslag til næste video

Design af børster

Refleksioner over videoen ‘Den æstetiske dimension i håndværk og design’

I denne video reflekterer Tonie Kristoffersen over, hvordan hun oplevede at lave videoen ‘Den æstetiske dimension i håndværk og design‘. Hun fortæller om sine tanker, hendes egen læring og elevernes læring.

Filmet af Tonie Kristoffersen oktober 2016.

Tonie har lavet videoen i forbindelse med et lynkursus over 2 eftermiddage, som er udbudt her i fagfællesskabet. Er du selv interesseret i få støtte til at lave en praksisvideo fra din egen håndværk og design undervisning – eller bare høre mere om muligheden, så send en email til redaktion@haandvaerkogdesign.net.

 

Del

Udgivet 4/11/2016 af Nicolai Seest

  1. Virkelig god ide med refleksioner over hvordan lynkurset og forløbet med at filme undervisningen har været. Specielt er jeg vild med at eleverne filmer undervisningen! Og det har de klaret godt! Lige i min ånd!
    Modigt at dele dine film! Godt gået.
    Må jeg vende tilbage og trække på alle dine erfaringer, når jeg kommer til redigeringen af mine film? Måske kunne denne tråd være et godt sted at dele erfaringer?

    1. Tak. Ja kom endelig. Jeg føler også selv jeg er lidt modig, når jeg åbner op for det, der er svært. Jeg er optaget af hvordan det kreative ( nysgerrighed, det eksperimenterende, fuskeri) kan overleve i en målstyret verden. Så det er med vilje jeg ikke rammesætter og målsætter alt, der skal stadig være plads til “at leve og ånde”, men det giver noget kaos. Vi kender det jo fra når vi laver tema-og projektuger, og de samme børn, der ikke kan navigere uden meget tydelig struktur, “falder ud”.

  2. Rigtig gode refleksioner. Fx tænker jeg, at få øje på dilemmaer og tænke over, hvordan disse kan overkommes bedst muligt, er rigtig vigtigt i håndværk og design.