facebook google-plus linkedin play-large twitter

Forslag til næste video

Design af børster

Løbende evaluering

Elevers egen evaluering af designprocesser i håndværk og design er en specifik målkategori blandt fagets færdigheds- og vidensmål. I denne video viser lærerne, hvordan de praktiserer dialogisk undervisning med eleverne med udgangspunkt i elevernes skitsetegninger og ideer gennem processen, for på den måde at få eleverne til at reflektere over, hvad der ligger til grund for nye tiltag og andre veje.

Som en del af den løbende evaluering afsluttes moduler med en kort opsamling og læreren stiller fremadrettede spørgsmål med henblik på at fastholde processen til starten af næste uges modul.

 

Filmet på Skårup Skole, Svendborg

Del

Udgivet 18/11/2014 af Louise Hvid Jensen

  1. Jeg kunne også godt tænke mig at høre lidt om, hvordan I får eleverne til at sætte ord på det de lærer……om det giver dem en særlig viden om materialer og forskellige materialers egenskaber at arbejde med de aktiviteter, de bliver sat til.

  2. God længde på videoen og fin måde at få indblik i den løbende evaluering. Kan se idéen i at få en dialog igang om det….. Hvordan tager eleverne læringen med til næste forløb?