facebook google-plus linkedin play-large twitter

Forslag til næste video

Design af børster

Designprocessens redskaber

Denne video er filmet og redigeret af Lene Refsgaard. Lene skriver:

4.E har deres første undervisning i designproces. De skal lave en personlig forside til deres nye skitsebog. De arbejder med udvikling og skitsering af enkle ideer og præsenteres for et redskab som skaber fælles ramme og fælles sprog i faget håndværk og design.

Filmet september 2016 sammen med 4E, Borupgårdskolen i Snekkersten, Helsingør Kommune.

Lene har lavet videoen i forbindelse med et lynkursus over 2 eftermiddage, som er udbudt her i fagfællesskabet. Er du selv interesseret i få støtte til at lave en praksisvideo fra din egen håndværk og design undervisning – eller bare høre mere om muligheden, så send en email til redaktion@haandvaerkogdesign.net.

Del

Udgivet 30/11/2016 af Nicolai Seest

  1. WOW Lene, det er en fin film, du har fået produceret. Det er en god ide med een skitsebog istedet for mange løse tegninger. Eleverne har således mulighed følge deres egen udvikling i H&D. Jeg kan godt lide det er en bog og ikke en mappe med løsblade. Jeg er enig med dig i, at det er svært at få eleverne til at fremstille to forslag fremfor et. Til gengæld er der masser af læring i, at skulle argumentere for hvilket forslag de vælger! Jeg glæder mig til se mere til Designruten i næste film(c; Det ligner noget eleverne og jeg vil kunne bruge!