facebook google-plus linkedin play-large twitter

Forslag til næste video

Design af børster

Augmenteret virkelighed i Håndværk & Design

I denne video viser Kristoffer Theil fra Skovshoved Skole, hvordan han bruger ‘augmenteret virkelighed’ i håndværk og design undervisningen. Eleverne på 5. årgang tager selvportrætter / selfies, som de skærer ud. De laver derpå en kort video, som de kobler sammen med det fysiske selvportræt med app’en ‘Aurasma‘. På den måde bliver elevernes videoer aktiveret, når de holder en tablet eller smartphone med Aurasma programmet åbnet hen over deres fysiske selvportræt.

Aurasma kan downloades gratis til både iOS og Android.

Videoen er lavet af Kristoffer Theil på egen iPhone.

Har du også lyst til at lave en video, der viser en bid af din undervisningspraksis, så kan du læse mere om muligheden her.

Publiceret juni 2016.

 

Del

Udgivet 27/6/2016 af Nicolai Seest

 1. Super inspirerende video. Det giver virkelig god mening at tilføre elevprodukterne denne ekstra dimension og derved gøre deres produkter mere aktuelle for deres egen virkelighed. det åbner op for et hav af muligheder. FEDT!

 2. Det ser rigtig spændende ud. Kan man kun se det på en ipad? Eller kan en computer bruges?

  Jeg er ikke helt med på hvordan du kommer fra billedet der er skåret ud med dekupørsaven og over på det færdige billede. Skærer du blot det sorte ud og sætter over på en ny plade?

    1. Ah ja! Dem sprang jeg over. Beklager.
     Jeg fjerner alt hvad der er sort på min silhuet med dekupørsaven ja. Det efterlader mig nogle gange med små stykker, som nu ikke har noget at side fast i, som man endelig skal gemme. Jeg har inden eleverne når så langt bedt dem male en plade sort i samme omkreds som selve portrættet inden det er skåret ud. På den sorte plade limes nu det udskårne motiv på – de små stykker som ikek længere sidder fast i noget skal sættes korrekt i forhold til hvordan de så ud på billedet inden eleven savede det ud. Det lyder kompliceret, men det giver sig selv når du står med det. Ved at lime plade på bagved får du dybden i portrættet med. Det er fedt!
     Giver det mening?