facebook google-plus linkedin play-large twitter

Redaktionsgruppen for Fagfællesskabet Håndværk og Design består af en gruppe af faglærere / pædagoger i håndværk og design, lærerstuderende, forskere og nuværende såvel som tidligere undervisere på professionshøjskolerne. Dertil kommer minimum 1 person ’udefra’, som har kendskab og erfaring med håndværk og design udenfor skolen.

Redaktionsgruppens opgave består i at identificere og beslutte, hvad der filmes – på baggrund af efterspørgsel fra fagfællesskabet og en vurdering af, hvad der vil kunne udvikle faget. Redaktionsgruppen tilrettelægger produktionen i samspil med den eller de lærere / pædagoger, der filmes. Redaktionsgruppen fungerer desuden som ’community manager’ for websitet og sikrer den gode tone og faciliterer den faglige dialog. Arbejdet i redaktionsgruppen er ulønnet.

Fagfællesskabet er afhængig af sponsorater og donationer for at kunne producere film med professionel fotograf. Har du mod på – alene eller sammen med kollegaer – at lave din egen video ved brug af din smartphone, tablet eller hvis du har et video kamera, er du meget velkommen til at kontakte redaktionsgruppen. Se hvordan du kommer i gang: Del din praksis – lav en video.

Du er i det hele taget meget velkommen til at kontakte redaktionsgruppen, hvis du har en idé til et forløb, et emne, en metode, et greb eller en lærer / pædagog, som du og andre fagprofessionelle kan have glæde af at se på video. Eller hvis du har idéer til noget, der kan forbedre sitet og styrke værdien af fagfællesskabet.

Du kan kontakte redaktionsgruppen ved at skrive til redaktion@haandvaerkogdesign.net

Pt. består redaktionsgruppen af:

 

Hanne Schneider, tidligere underviser på læreruddannelsen Zahle /UCC.

Jon Gustafson, håndværk og design lærer, Ordrup Skole i Gentofte kommune.

Lene Refsgaard, håndværk og design lærer, Borupgårdskolen i Helsingør kommune.

Lisa Monica Faelling Andersen, Ph.D. studerende, DPU – Institut for Pædagogik og Uddannelse

Nicolai Seest, iværksætter og medstifter af virksomheden &LEARNING.

Peter Hersted, adjunkt, læreruddannelsen UC Sjælland.

Stig Pedersen, tidligere underviser på Skolen for Materiel Design /UCC.

Tonie Kristoffersen, håndværk og design lærer,Østervangsskolen i Roskilde kommune