facebook google-plus linkedin play-large twitter

Der er mange måder at deltage i Fagfællesskabet Håndværk og Design. Uden aktive medlemmer, der deler, kommenterer, producerer og udvikler er fællesskabet alene reduceret til de videoer, som du kan se her på siderne. Her er nogle idéer til, hvordan DU kan bidrage og dermed styrke værdien for dig selv og alle andre i fællesskabet:

  • Se, kommentere og dele videoer: Under hver video er det muligt a) at stille spørgsmål til den lærer / pædagog, der er filmet, b) skrive en kommentar med dine refleksioner og/eller dine egne erfaringer, c) dele videoen via Twitter, Facebook eller Google+. Når du stiller et spørgsmål eller skriver en kommentar under videoen, vil den lærer / pædagog, der er filmet, automatisk få en email med dit spørgsmål / din kommentar.
  • Foreslå en video: Kender du en lærer, et forløb og/eller en metode, som du synes bør vises på film, er du velkommen til at kontakte redaktionsgruppen. Da vi har begrænsede midler til professionel filmproduktion, skal vi i givet fald have fundet en sponsor – med mindre du selv vil være med til at filme (se næste punkt).
  • Lav en video: Har du selv noget, som du gerne vil dele med andre, har du mulighed for at lave en video til fagfællesskabet. Du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang med dette her: Del din praksis – lav en video.
  • Arranger et videomøde: Du kan tage initiativ til et møde, hvor du inviterer håndværk og design kollegaer fra andre skoler i kommunen / nærområdet til at mødes for i fælleskab af se videoer og reflektere over den praksis, I ser. De gange vi har samlet 10-12 lærere / pædagoger for at se videoer, har det været meget givtigt at høre, hvad andre ser, og snakke om, hvordan den sete praksis kan skabe endnu mere værdi i undervisningen. Hvis du vil invitere til et videomøde, så skriv til redaktion@haandvaerkogdesign.net, så vi kan få reklameret for arrangementet her i fagfællesskabet.
  • Give eller modtage sparring og supervision: Er du interesseret i at give sparring og supervision til andre håndværk og design lærere / pædagoger, kan du markere det i din profil. Gør du det, vil andre kunne se, at du tilbyder det – og derfor kunne kontakte dig. Er du interesseret i selv at modtage sparring og supervision, kan du browse rundt blandt medlemmerne på sitet for at se, hvem der tilbyder dette. Læs mere om sparring og supervision.

Dette er nogle få idéer til, hvordan du kan tage del. Har du andre idéer, så skriv meget gerne til redaktion@haandvaerkogdesign.net – også hvis du har idéer til, hvordan vi gør sitet og fagfællesskabet endnu mere værdifuldt for alle os, der tager del.