facebook google-plus linkedin play-large twitter

GRATIS lynkursus: Lav en video af din egen undervisningspraksis

Har du og en af dine kollegaer lyst til at prøve kræfter med, hvordan I kan videofilme og dele noget af JERES undervisningspraksis i håndværk og design, så har I nu mulighed for at deltage i et GRATIS lynkursus. På kurset får I hjælp og sparring til at komme godt, hurtigt og nemt i gang med at filme. Kurset tilbydes gratis denne ene gang og er en enestående mulighed for på få timer at blive klædt på til at lave praksisvideoer med jeres egne smartphones/tablets.

På kurset vil vi vise, hvor nemt og hurtigt det kan gøres – og uden, at I behøver at sætte jer ind i et redigeringsprogram. Udgangspunktet er, at videoer skal kunne laves som en del af undervisningen, uden at det tager en masse ekstra tid.

På kurset får I:

  • Redskaber der hjælper jer med hurtigt, nemt og overskueligt at indfange en konkret undervisningspraksis på video
  • Grundlæggende indføring i det tekniske, det praktiske og det narrative i at lave videoer af egen undervisningspraksis som en integreret del af dagligdagen
  • Hands on erfaring med selv at lave en kort praksisvideo – på kort tid
  • Refleksion over egen undervisningspraksis og mulighed for at se jer selv ‘in action’
  • Feedback og medspil fra kollegaer fra andre skoler, der også dokumenterer og deler deres praksis
  • Indblik i andres undervisningspraksis og deres overvejelser bag
  • Praktisk kendskab til hvordan video kan bruges til at lære, reflektere, forberede og udvikle undervisningspraksis

Kurset er opdelt i 2 workshops a 2 timer hver. På workshop 1 bliver I klædt på til at lave jeres videoer og identificere, hvad I vil filme. På workshop 2 ser vi hinandens videoer (udvalgte) og giver hinanden struktureret sparring og feedforward.

Første workshop er mandag den 5. september kl 16.30-18.30 og anden workshop torsdag den 6. oktober 16.30-18.30. Begge finder sted på KPH, der er et fælleskab for kreative iværksættere, der skaber løsninger på sociale, kulturelle og miljømæssige udfordringer. KPH ligger på Enghavevej 80 i København – få minutters gang fra den nye Carlsberg s-tog station.

Du tilmelder dig sammen med en kollega (helst fra din egen skole), så du har en, der kan filme dig – og vise versa. I er begge indstillet på at prøve kræfter med at lave en kort video fra jeres håndværk og design undervisning. Deltagerantallet er begrænset til 10, og der er allerede 4 tilmeldte. Så der er plads til 3 makkerpar mere. Tilmelding sker efter ‘først til mølle’ princippet.

Vil I være med, sender I en email til redaktion@haandvaerkogdesign.net, hvor I skriver ‘Tilmelding til videokursus’, jeres fulde navne, email adresser, telefonnumre og hvilken skole i kommer fra. I behøver ikke identificere, hvilke praksiser I vil filme, inden I kommer på kurset.

Har I nogle spørgsmål, er I meget velkomne til at give Nicolai Seest et ring på 40 89 89 02 eller sende en email redaktion@haandvaerkogdesign.net. Nicolai kommer fra virksomheden &LEARNING og vil være træner og facilitator på kurset.