facebook google-plus linkedin play-large twitter

Åbent redaktionsmøde den 9. november kl 16.30 i København

Har du tid og lyst til at bruge et par timer på at udforske, hvordan fagfællesskabet bliver endnu mere værdifuldt for alle os medlemmer, er du meget velkommen til at deltage i det åbne redaktionsmøde den 9. november. På mødet vil vi se nærmere på, hvordan fagfællesskabet kan styrke vores forberedelse og tilføre inspiration til egen undervisningspraksis. Og hvordan vi får endnu flere i gang med at dokumentere og dele god undervisningspraksis via video – og kommentere på andres.

Vi vil også tage en snak om fagfællesskabets videre liv. Pt. sponsorerer og driver virksomheden &LEARNING fagfællesskabet sammen med række andre gode frivillige kræfter. Denne model er ikke holdbar på den lang bane, hvorfor vi skal finde en mere bæredygtig model, der både sikrer fagfællesskabets økonomi og gode indhold.

Har du lyst til at deltage (evt. sammen med en kollega), så send en email til redaktion@haandvaerkogdesign.net og meld dig til. Mødet foregår den 9. november kl 16.30-18.30 på KPH, der er et fælleskab for kreative iværksættere, der arbejder med sociale, kulturelle og miljømæssige initiativer. KPH ligger på Enghavevej 80-82 i København – få minutters gang fra den nye Carlsberg s-tog station. Du kan se en kort video om KPH her.