facebook google-plus linkedin play-large twitter

Åbent redaktionsmøde den 18. april kl 16.30 i København

Det er nu godt 2 måneder siden, at Fagfællesskabet Håndværk og Design blev lanceret. Vi har fået de første erfaringer med at bruge videoer som afsæt for at reflektere over egen undervisningspraksis og blive inspireret af andres. Det har været en god start, og vi er nu næsten 300 medlemmer i fagfællesskabet. Men vi kan gøre det endnu bedre!

Har du tid og lyst til at bruge et par timer på at udforske, hvordan fagfællesskabet bliver endnu mere værdifuldt for dig som lærer / pædagog, er du meget velkommen til at deltage i det åbne redaktionsmøde. På mødet vil vi komme op med idéer til, hvordan fagfællesskabet i det daglige kan styrke vores forberedelse af undervisningen og tilføre inspiration til egen undervisningspraksis. Vi vil også udforske, hvad der skal til for, at vi selv kan videofilme en lille bid af vores egen – eller en kollegas praksis.

Så hvis du har lyst til at komme med input og idéer (eller bare lytte med) til, hvordan vi gør fagfællesskabet bedre og/eller du overvejer, om du (evt. sammen med en kollega) selv vil lave en kort video af en udvalgt undervisningspraksis, så send en email til redaktion@haandvaerkogdesign.net og meld dig til.

Mødet er den 18. april kl 16.30-18.30 på KPH, der er et fælleskab for kreative og innovative iværksættere, der arbejder med sociale, kulturelle og miljømæssige initiativer. KPH ligger på Enghavevej 80 i København – få minutters gang fra Enghave s-tog station. Du kan se en kort video om KPH her.

Kom og vær med til at gøre fagfællesskabet endnu bedre – og inviter gerne en håndværk og design kollega med!