facebook google-plus linkedin play-large twitter

Vil du lave en video? Lærere / pædagoger, der vil filme, søges …

Har du (evt. sammen med en kollega) lyst til at være blandt de første, der prøver kræfter med at filme en kort bid af din/jeres undervisningspraksis? Så hører vi meget gerne fra dig!

Fagfællesskabets redaktionsgruppe søger lige nu 3 lærere/pædagoger (evt. teams), der vil filme en undervisningspraksis, som andre lærere / pædagoger rundt omkring i landet vil kunne have glæde af at se på video. Det kan eksempelvis være en pædagogisk metode, et fysisk redskab, håndværk og designlokalet på skolen eller noget helt fjerde. Det må gerne være noget som bidrager positivt til din organisering af undervisningen og/eller elevernes læring.

Din video vil max. være 1-2 minutter lang, og du vil filme den med din eller din kollegas smartphone eller tablet. Du vil modtage sparring og støtte fra fagfællesskabets redaktionsgruppe, så det bliver både overskueligt, sjovt og lærerigt for dig at filme. Du kan se det som en form for maker-kursus, hvor du laver en video, mens du lærer hvordan. Og der er ingen krav til dine video-forkundskaber – andet end, at du er nysgerrig og åben for at prøve kræfter med det.

Der er allerede 2 lærere/ lærerteams, der har meldt sig, så vi mangler bare en enkelt mere. Vil du vide mere om, hvad det indebærer, inden du melder dig / jer til, kan du skrive til redaktion@haandværkogdesign.net eller give et ring til Nicolai fra redaktionsgruppen på 40 89 89 02. Du kan også melde dig til det åbne redaktionsmøde den 18. april kl. 16.30 i København, hvor du kan høre mere om muligheden. Se mere om dette møde her.

Har du lyst og mod på at filme, så kontakt straks din skoleleder, og overbevis ham/hende om, at det er en enestående mulighed for gratis træning og udvikling – og lad ham/hende kaste tid efter det.

Vi håber at kunne vise de første selv-producerede videoer her i fagfællesskabet engang i løbet af foråret.