facebook google-plus linkedin play-large twitter

27. januar 2016: Lanceringsevent

Den 27. januar kl. 16.30 lanceres dette site, der et nyt online fagfællesskab med korte videoer af god og inspirerende undervisningspraksis i faget ’håndværk og design’. Videoerne er 2-4 min. lange og viser det, som er svært at beskrive med ord – lærerprocesserne som de udfoldes med eleverne: Kropssprog, tonefald, greb, didaktik og andre aspekter af undervisningspraksis.

Fagfællesskabet er brugerdrevet og det er ambitionen, at det vil medvirke til, at god praksis spredes og deles. Så kom og deltag i en festlig eftermiddag, hvor følgende vil holde korte inspirationsoplæg:

Nicolai Seest

Iværksætter og medstifter af &LEARNING. Nicolai har været med til at udvikle fagfællesskabet for håndværk og design.

Judy Naomi Hargreave

Lærer på Ryparken Lille Skole. Judy er uddannet håndarbejdslærer og er blandt de første, der har ladet dele af sin praksis filme til fagfællesskabet.

Mattias Tesfaye

Uddannet murer og medlem af Folketinget for Socialdemokraterne. Mattias er også forfatter til bogen ’Kloge hænder – et forsvar for håndværk og faglighed’.

Lisa Monica Fälling Andersen

Ph.d. studerende ved Aarhus Universitet, DPU. Lisa har fokus på materiel-orienteret fagdidaktik i håndværk og design.

Rasmus Grusgaard

Leder af FabLab Nordvest. Rasmus har undervist mere end 1700 elever i at ’make’ og blogger om makers, open hardware, prototyping og small-batch-produktion.

Per Fibæk Laursen

Professor ved Center for Grundskoleforskning, Aarhus Universitet, DPU. Per forsker især i folkeskolens pædagogik og i uddannelse af lærere og andre professionelle.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig på Facebook (linket virker kun, hvis du er medlem af håndværk og design Facebook-gruppen) eller mail til redaktion@haandvaerkogdesign.net.

Send meget gerne invitationen videre til kollegaer og andre, som du tænker vil have interesse i at deltage. Du kan downloade invitationen som PDF her: Lanceringsevent NY LOKATION.

Sted

Republikken, Vesterbrogade 26, København. Ud over at huse mere end 100 kreative iværksættere, designere mv. rummer Republikken et prototype værksted, der i sig selv er et besøg værd. Republikken er 5 min. gang fra Københavns Hovedbanegård.

Lanceringseventet er støttet af

  • Foreningen Håndværk og Design i Læreruddannelsen
  • Den faglige forening Håndværk & Design
  • Republikken
  • Undervisningsministeriets udlodningsmidler